Nanasoft Logofőoldalkapcsolatcéginformáció
Headline link

Licenszelés

Licenszelési lehetőségek a Nanasoftnál.

A Nanasoft minden ügyfele számára igyekszik rugalmas, igényeinek megfelelő licenszelési feltételeket nyújtani, amely hozzájárul a fejlesztők hatékony munkájához, és a költségek szempontjából is kedvező feltételeket biztosít.

Jelenleg az NSLib fejlesztői könyvtárhoz vásárolható licenc.

Verziók és kiadások

Az NSLib csomagok önálló egységeket alkotnak, és külön verziószámmal rendelkeznek. Minden csomag kiadása egyenként történik. A verziószámok általánosságban három számból állnak (pl.: 1.3.9):

  • főverzió (1): csak a csomag alapokról való újraírásakor emelkedik;
  • mellékverzió (3): program interfészek, és kisebb működésbeli változásokkor emelkedik;
  • kiadásszám (9): hibák javításakor emelkedik.

A kiadásszám változásai között a visszafelé való kompatibilitás garantált, ezért a csomagok egyszerűen frissíthetők. Az egyes verziók közötti frissítést megkönnyítik a telepítő szkript által létrehozott szimbolikus linkek, amelyek megfelelő megválasztásával a saját programkódot változatlanul hagyva, kényelmesen állítható át a program az új verziójú fejlesztői könyvtár használatára.

Határozott idejű licenc

A határozott idejű licencet azoknak ajánljuk, akik webes rendszereiket folyamatosan fejlesztik, és igényt tartanak a legfrissebb fejlesztésekre és újításokra. Ez a licenc az NSLib összes csomagjára, azoknak mindegyik verziójára kiterjed, beleértve az új mellék-, vagy főverziójú csomagokat is, így lehetőséget biztosít, hogy az újonnan kiadott csomagok, azok bármely friss verziói használhatóak legyenek a programozás során.

Határozatlan idejű licenc

Ez a licencelési forma azok számára kedvező, akik kiforrott termékükhöz stabil platformot keresnek, amelyhez az NSLib csomagjainak egy adott verziója szükséges, és nem tervezik az újabb lehetőségek adaptálását. Határozatlan idejű licenc vásárlása esetén az NSLib csomagjainak kiválasztott mellékverzióit időkorlát nélkül használhatják szoftvereikben, és hozzáférnek a kiválasztott mellékverziókhoz megjelenő javításokhoz is.

Kérje ajánlatunkat!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, küldje el ajánlatkérését az info@nanasoft.hu címre, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére kérdései megválaszolásában.