Nanasoft Logofőoldalkapcsolatcéginformáció
Headline link

Miért velünk?

Ismerje meg, miért érdemes weboldalát a Nanasofttal elkészíttetnie.

Korszerű

A szoftvervilág gyorsan fejlődik, és ezzel minden szoftvernek lépést kell tartania. Azok a rendszerek, melyek túl régi, idejemúlt technológiára épülnek, könnyen lehetnek ennek a fejlődésnek áldozatai. A fejlesztők igyekeznek lépést tartani a gyorsan változó környezettel. Egyre nagyobb terhet jelenthet a régi, kiöregedett rendszerek karbantartása.

A Nanasoft a ma elérhető legújabb technológiával dolgozik, hogy elébe menjen ennek a problémának. Ez nem csak megbízhatóságban, hanem minőségben is előnyt jelent az Ön számára. A PHP futtatási környezet legújabb verziójára épülő szoftverek az informatikával foglalkozó szakemberek egyre szélesedő rétegeinek támogatását élvezik. Ezáltal Ön biztos lehet abban, hogy rendszerét még hosszú ideig megbízható szaktudással fogják üzemeltetni.

Rugalmas

A Nanasoft által készített weboldalak szerkezetét a Nanaweb üzemeltető motor koordinálja. Ez lehetővé teszi a honlap struktúrájának megváltoztatását, igazítását a megrendelői igénynek megfelelően. Ha például Ön új rovatot indítana, ahol friss híreit több kategóriába szeretné rendezni, ez a weboldal beállításainak módosításával megtehető.

A Nanaweb motor alkotja a weboldal szoftver magját, összehangolja és vezérli a szolgáltatások működését. A szolgáltatásokat nyújtó szoftver elemek függetlenek a weboldal adott felépítésétől, így bármikor szabadon átrendezhetőek egy új felépítés szerint.

Ha tehát Ön valamely rovatát új struktúra szerint kívánja rendezni, ez pusztán a Nanaweb motor beállításainak módosításával elérhető. A szoftver működését irányító logikát nem szükséges megváltoztatni. A kevesebb munka pedig alacsonyabb költségeket jelent az Ön számára.

Bővíthető

A weboldalt működtető szoftver bővítését a gondosan dokumentált, és karbantartott szoftver csomagok könnyítik meg. A szoftver kódjának felépítése lehetővé teszi új szolgáltatások integrációját, rendszerek összekötését. Ezáltal az Ön weboldal szoftvere együttműködhet számlázó programjával, vagy más webes rendszerekkel, csökkentve az Önre háruló üzemeltetési terheket.

Támogatott

Weboldalainkhoz többszintű támogatást nyújtunk, amely lefedi az üzemeltetés minden felületét, így Ön időt és energiát spórolhat meg.

Minden weboldalra általában 12 hónap hibajavítási garancia tartozik. Ez alatt az idő alatt a felmerülő hibákat a Nanasoft díjmentesen kijavítja. A 12 hónapos időtartam külön szerződéssel további 24 hónappal megnövelhető.

Frissítési szolgáltatásunkkal a weboldal tartalmának menedzselését vállaljuk át Öntől. Elegendő csupán a tartalom megírása, a publikálás mikéntjét pedig szakembereink végzik. Így a weboldal kezelésének megtanulásával, és a dokumentumainak feltölthető formára hozásával nem kell törődnie, saját munkájára koncentrálhat.

Ezerarcú

A weboldal szoftver rétegelt felépítése lehetővé teszi az megjelenés megváltoztatását a működés változtatása nélkül. Arculatváltáskor a megtakarítható a weboldal költséges újraterveztetése, amely más rendszerek esetén szükséges lenne.

A Nanaweb motor korszerű felépítése teljesen különválasztja a webes alkalmazást üzemeltető program logikát, mely az adatokat szolgáltatja, és azok megjelenítését, formázását. Ennek a megvalósításnak az előnye, hogy a prezentáció szabadon megváltoztatható, anélkül, hogy a program kódot bármilyen szinten módosítani kellene.

Ennek az az előnye az Ön számára, hogy ha cége arculatot vált, és ehhez akarja igazítani weboldalát, nem szükséges újraterveztetni a honlapot, vagy új honlapot készíttetni. Ezzel megspórolhatja az ehhez szükséges költségeket.

Kérje ajánlatunkat!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, küldje el ajánlatkérését az info@nanasoft.hu címre, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére kérdései megválaszolásában.