Nanasoft Logofőoldalkapcsolatcéginformáció
Headline link

Weboldalt szeretnék...

Ismerkedjen meg a weboldal készítés menetével, becsülje meg költségeit, és rendelje meg!

Tervezze meg!

Az első lépés a weboldal tartalmának megtervezése. Döntse el, hogy milyen információkat illetve szolgáltatásokat szeretne elérhetővé tenni ügyfelei számára az Interneten keresztül. A szöveges oldalaknak adjon címet, és rendezze őket egy ágrajzba, ahogy el kívánja őket rendezni. A rovatok adott számú szöveges oldalt tartalmaznak, vagy tartalmuk egyre bővül?

[ÁBRA: Ágrajz dokumentumokkal]

Vegye számba azokat a szolgáltatásokat, amelyeket nyújtani szeretne, és nevezze el őket. Mérje fel, hogy az ügyfelei számára milyen információk lesznek szükségesek a szolgáltatás igénybevételéhez. Szükséges-e bejelentkezéses azonosítás, vagy a szolgáltatás mindenki számára elérhető? Vegye fel az ágrajzba a szolgáltatásokat is!

Gondolja át, hogy milyen elrendezésben szeretné prezentálni az összeállított tartalmat. Az egyszerűbb megjelenés inkább a gyors böngészést; a divatos, látványos grafikák és animációk pedig a látogató érdeklődésének felkeltését segítik. Ezen elemek arányának eltalálása kulcsfontosságú egy sikeres weboldal készítéséhez.

Érdemes tudni, hogy a Nanasoft nem foglalkozik grafikai tervezéssel, az ilyen feladatokat partnerei számára továbbítja. Ha Önnek már van grafikus szakembere, aki jól ismeri az Ön cégének arculatát, lehetősége van arra is, hogy a grafikai munkát saját szakemberétől rendelje meg.

Becsülje meg költségeit!

A egy weboldal készíttetés költségei általában a weboldal elkészítésének és fenntartásának, üzemeltetésének költségeiből tevődnek össze. Az elkészítés a rovatok és szöveges oldalak számától, illetve a nyújtott szolgáltatások bonyolultságától függ. Ezzel kapcsolatosan telefonon, vagy e-mailben tájékozódhat kollégáinknál. Az üzemeltetés költsége attól függ, hogy Ön vagy cége mennyire felkészült erre a feladatra. Gondolja át, hogy van-e olyan kollégája, aki megfelelő ismeretekkel, és idővel rendelkezik a weboldal frissen tartására?

Ha Ön vagy kollégája kívánja üzemeltetni a weboldalt, akkor meg kell ismerkednie a weboldal szoftver helyes használatával. Bár a weboldal használata csupán egyszerű felhasználói ismereteket igényel, a megfelelő üzemeltetéshez szükséges tudást el kell sajátítania, és ez időt és energiát igényel.

Igénybe vehet ugyanakkor profi segítséget is. Ebben az esetben a Nanasoft szakemberei a weboldal frissítési szolgáltatás keretében átvállalják Öntől a friss tartalmak honlapon való elhelyezésének feladatát. Így Önnek elég saját munkájára, és a friss tartalmak előkészítésére koncentrálnia.

Rendelje meg!

Kész tervei alapján árajánlatot készítünk Önnek, amelyet e-mailben postázunk. Amennyiben elégedett az árral, hozzákezdünk a megvalósításhoz.

Kérje ajánlatunkat!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, küldje el ajánlatkérését az info@nanasoft.hu címre, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére kérdései megválaszolásában.